Om oss

Om Active Print

Välkommen till en mångsidig och flexibel skyltfirma med över 20 års erfarenhet i branschen.

Tyngdpunkten ligger på skyltproduktion, fordonsdekor och storformats- produktion, men vi arbetar även med design av trycksaker i mindre format och andra mediaproduktioner.

Vi finns i fräscha lokaler på Tagenevägen där vi både har kontor, showroom och produktionsanläggning samlat på ett och samma ställe.

Vi disponerar en modern maskinpark, och vi strävar efter att hålla oss uppdaterade på nya tekniker, de senaste programvarorna och branschtrenderna.

Olika kunder har olika behov.

Vår kundkrets varierar stort. Bland våra kunder finns bl.a. köpcentra, elbolag, fastighetsbolag, bilåterförsäljare, byggfirmor, skolor, verkstäder och restauranger, för att bara nämna några få.
-I princip behöver ju alla tänkbara branscher synas och nå ut till sina kunder. Vår breda kundkrets innebär att vi har en bred erfarenhet och vet vad som fungerar i olika situationer och miljöer.

Med oss som leverantör kan ni känna er trygga med att vi håller tiden och levererar utlovad kvalitet på våra produkter. Hos oss står kunden i fokus och vi strävar alltid efter att ha 100% nöjda kunder oavsett hur stort eller litet uppdraget kan tänkas vara.

Kontakta oss

Fyll i formuläret här nedan så återkommer vi så snart som möjligt!

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.